Ma-ntelegi?

Posted: decembrie 11, 2010 by El Flipo Grande in Brain Damage
Etichete:, , , , ,

Faceam un proiect la facultate (!!!), si cum ma implicam eu acolo-shea, ma-ntelegi, scapa (sau poate nu) o bagaboanta sau un bagabont o cafea pe geaca mea de bataie! Normal, am vazut geaca plina de tot felu’ de zemuri, dar nenorocitul faptas s-a facut una cu pamantul. Acuma, ce sa zic, ma-ntelegi… ce puteam sa fac, in cazul in care as fi vazut canalia care a facut magaria? Puteam sa fiu moldovean, sa merg sa-mi iau si eu o cafea si sa o vars pe geaca lui/ei, sau sa-i pun piedica. Daaaa’, vorba aia, am plecat din tara de peste munti, aici oamenii au principii si de-astea, deci solutia amuzanta pica din prima.

Mai am 2 solutii:
1. Ma duceam la ea/el si ii spuneam sa-si ceara scuze. Nu stiu altii cum sunt, dar eu ma pis pe scuzele spuse la intamplare. Prefer sa-i fi spus ca are nasu mare si ca singurul partener sexual pe care il va avea va fi un felinar. Sincer, da’ sincer nu vrajeala, m-as fi simtit de 1230981 de ori mai bine decat sa aud: „Scuze.” si un eventual zambet homosexual sau heterosexual, dupa caz. Deci, solutia asta suge.

2. O/Il urmaream cu un zambet diabolic si cu mainile inclestate cum se uita in jur sa vada cui apartine geaca si taceam. Solutia bolnava se numeste. Meditam la o razbunare diabolica si lipsita de orice tip de etica timp de 20 de ani, dupa care faceam primul pas din maretul si malefic plan pe care mintea mea schioapa l-ar fi conceput. Desigur, poate pentru unii pare o idiotenie si vor sa sune la 112 dupa ce citesc articolul asta.

Dar, serios acum, TU ce ai fi facut in locul meu daca cineva ti-ar fi varsat cafea pe geaca si tu l-ai fi vazut?

P.S. Doamne cum era sa uit de o eventuala solutie numar trei:

Comentarii
  1. stefan spune:

    eu aflam cine e, si ii manjeam geaca cu kkt de bebelus…de ala ,,baby green”….si ii puneam un kkt mare in gluga…dar solutiile sunt felurite…depinde acuma de viziunea fiecaruia

  2. 45 spune:

    so… eu cred ca il/o urmaream diabolic si planuiam o razbunare peste 20 ani cand apaream all darth vader burned down to seek my revenge si all u son of a bitch( or slut) maybe u don’t remember me… but i remember u bla bla
    sounds reasonable!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s